in de loop van de jaren kwam er nogal wat verzonnen en/of gegaard materiaal uit mijn handen, van kinder- tot dagboek, van spellingstrip tot reisverhaal, gedichten in prozavorm, een licht uitgebreide kandidaatsskriptie (dat schijnt bij een universitaire studie te horen), verslag van werkbezoeken, en daarnaast nog wat affiches en tekenwerk, delen daarvan komen hier terecht (in de loop van de tijd) ... het beeldverhaal afdrukken van indrukken en de meeste korte 'dingen' onderweg naar tjambarzijn al aanwezig (inge­deeld in nieuwe werelden zelfs) ... het alfabekathany, een 'binnenzakwoordenboek voor verlegen romantici' vind je elders op mijn site.
 
wat betreft de kinder- en jeugdboeken: met fototoestel en band-opname-apparaat naar het land van de bieken (roepnaam 'fot en beppa') is terug van weggeweest, het berg­waterige missel en de buitenspaanders is onderweg, de zandverstuiving het land van igwanóndo is (op een paar afbeeldingen na) volledig op de site te vinden, en van 'zei je tjambar, tino', vroeg lies ... zijn nog steeds niet alle teke­nin­gen geplaatst bij hoofdstukken die dat best zouden kunnen gebruiken, de tekst is daarentegen wél kompleet, en (on)regel­matig worden nog achtergrondpagina's toegevoegd.
van het hier volledig ontbrekende van uitkanters en binnen­zieners hoop ik nog ooit alles terug te vinden ...
 


het andere spul (niet alles is voor alle leeftijden, zegt 'men')

afbeelding uit de koenipenantener kwam in de loop van de jaren heel wat meer werk uit mijn handen, zoals het venijnige deby en de verdwenen pegels, het voor veel mensen nogal onbegrijpelijke weg van de corúne katísa, de inmiddels al een paar duizend jaar afgelopen (liefdes)geschiedenis van de koenipenanten, en daarnaast nog een bosje tangotische verhalen, (sommige nog verpakt in bloemistenfolie).

verder schreef ik (met een respektabel aantal vrienden en kennissen van beiderlei kunne en van velerlei overtuiging) over een heleboel 'teen & 'tanders in/aan het veel te weinig bezochte forum van drs. jan-piet zondervan (en genodigden), al was het alleen maar om een enigszins ander geluid te laten horen dan het voorgekauwde 'officiële' standpunt van politici, professoren, ingebed journaille en andere zich verplaatsende hoopjes gebakken lucht - is dat duidelijk genoeg?
 

als je me hier over wilt e-schrijven, ga gerust je gang ...
van hier kun je altijd terug naar het start-blad