06 augustus 2007, 17:54

wraakzuchtige ex

De datums boven dit en wat volgende stukjes kloppen niet met de plaatsingsdatum - ze werden toen geschréven, maar pas een paar dagen later op de site gezet, omdat ik anders het "politie-onderzoek frustreer" zoals die rechercheur tegen me zei - en ik wil natuurlijk niks frustreren, stel je voor dat het er dan uit komt te zien als het gedrag van Corrie16 - zo zag die lelijke roof-cd eruitdat wil toch niemand op haar geweten hebben?


Gisteren kreeg ik plotseling bezoek, van Joan - die kwam mij haar twee roof-cd's brengen. Wat een lelijke dingen waren dat - het geluid wat erop stond was bijna een rechtstreekse kopie van de moederband, zoals die aan het einde van de eerste dag in de studio van Carla da Populi (die zogenaamde 'werkrelatie' van Corrie16) achterbleef - alleen wat kortere stukjes overleg tussen de nummers in (over loopjes en toonhoogtes en zo) waren er nogal amateuristisch uit gesneden, het afsluitende gesprek stond er nog wel op, inklusief de geluiden van het kleffe bekken die ik toentertijd voor het grootste gedeelte ontvlucht was - gatver.

Joan had dat laatste stuk wél een aantal keren beluisterd, omdat er namelijk ook gefluisterde stemmen op de achtergrond te horen waren, Corrie die tussen twee vette lapzoenen aan Carla de opdracht gaf om de band te kopiëren en die kopie op een bepaalde plaats te deponeren, "je-weet-wel", zei Corrie volgens Joan. En daarna likt ze duidelijk hoorbaar de andere vrouwen af - totaal smakeloos, nogmaals gatver.

Misschien is zelfs mijn struikelpartij over het trappekoord nog te horen - maar niet echt duidelijk, omdat het niet in de studio zélf was (en de deur stond niet wagenwijd open).

Aangezien de juristen van V de originele roof-cd's willen hebben, wordt er voor de politie door iemand bij jan-piet een een-op-een-kopie gemaakt van één van die twee - Joan en ik gaan naar de politie, leggen verklaringen af, ondertekenen die, krijgen een kopie ervan mee naar huis (uiteindelijk bestemd voor de juristen die V hier gaan vertegenwoordigen natuurlijk) - en ik beloof niks op de site te zetten vóór de politie huiszoekingen gedaan heeft en mensen gearresteerd.

Wat ik al wel kan/mag vertellen, is dat Corrie niet alleen oneervol ontslagen is - dat zal haar nu niet zoveel interesseren, neem ik aan, omdat ze in de bak binnen enkele dagen al érg geliefd bleek te zijn, zó erg dat ze twee van haar celgenoten en een van de bewakers het ziekenhuis in heeft geslagen vóór een paar andere bewakers haar met elektrische stokken tegen de vlakte hadden gevonkt.

Toen ze weer bij haar positieven kwam, was dat in een kleine geluiddichte cel helemaal voor haar alleen, waar ze de eerstkomende twee weken geen moment uit mag en waarin ze totaal geen kontakt met mensen of de buitenwereld heeft (eten en drinken komt op onregelmatige tijdstippen binnen via een bak, waarvan nooit meer dan één kant tegelijk open kan) - een bijkomend voordeel daarvan is, dat ze niet weet dat er op dit moment allerlei van haar "werkgerelateerde relaties" worden uitgeplozen en opgerold (wat ik niet bijster interessant vind), onder andere dus dat gedoe met die roof-cd (en dat vind ik dan weer wél belangrijk).

Groetjes, x
Dåvina mithû Sprute