por adequatio consequentioque, non permissum
habent, non visibilis visitatoribus

vanwege omdat er van die zaken zijn, die blijkbaar van iemand anders zijn, en waar je dus voor zou moeten betalen, alleen al om er over te mogen praten, of om ze aan iemand anders door te geven ...
en dan zou iedereen die hier naar kijkt, en elke keer weer dat je bij het woord terugkomt, dat je naar deze pagina stuurde, moeten betalen, en als om reden van dat dat administreren een zeer kostelijke zaak zou zijn, zou mén míj daarvoor elke maand een stevig bedrag willen laten ophoesten (ook als ik geen verkouden of astmatisch begaafde bui heb) ... en hoezeer ik die jongens van de redaktie ook de ruimte op mijn site afgestaan heb, als het mij grof geld gaat kosten, moet ik een manier verzinnen om dat geld terug te vangen, dus dan zou jij die dit nu leest, daarvoor moeten betalen; dat zie ik niet zitten ... bof jij effe.
uit de ongestruktureerde manier waarop ik dit hierboven allemaal uit de doeken doe, mag je mogen opmaken hoe zeer dat ik dat een onrechtvaardige zaak vind ...
bovendien geloof ik dat doelgroepers ('verlegen romantici') hun geld liever uitgeven aan hun verliefde subjekt c.q. geliefde objekt, volg je me nog?
 

dus kun je het beste terug naar het begin van het boek, om met frisse vlinderzin opnieuw te beginnen, maar je mag ook rechtstreeks je onbehoorlijke afgunst melden aan de beheerder die het allemaal wel zo'n beetje begrijpt, vat je? of je springt terug naar de vorige pagina, of nog verder naar de opstartpagina.